Kom in vorm.

Conditietraining

Dames en Heren (30+)

Dames
Conditietraining op muziek waar ook buik, billen, benen en armspieren worden getraind. In de lessen worden ook gewichtjes, springtouwen enz. gebruikt. Soms worden er toestellen ingezet in de lessen. Er is ook veel variatie zoals yoga of callanetics oefeningen.

Heren
Voor de heren is er ook de mogelijkheid om aan conditietraining te doen. Iedere maandagavond wordt er aan de conditie gewerkt. Aan het einde van deze les wordt er een gezellig partijtje volleybal gespeeld, samen met een paar dames van de eerdere uren die dit ook leuk vinden om te doen.

Gemengd
Er is tevens een gemengde groep conditietraining. Tijdens dit lesuur wordt er aan de conditie gewerkt. Alle spiergroepen komen aan de beurt. Zo kan er voor de winter extra getraind worden voor het skiën en voor de zomer extra aandacht gegeven worden aan buik, billen en benen.

 Aerobics / Ladyfit (18+)

Bent u al een tijdje op zoek naar een sportief maar vooral ook gezellig uurtje sporten? Dan is Lady-Fit iets voor u!

We beginnen de les met aerobics om daarna door te gaan met oefeningen gericht op de “probleem”zones als benen, billen en buik. Daarbij maken we gebruik van verschillende attributen en toestellen. Als laatste genieten we van een welverdiende cooling down. Het is altijd hard werken en na afloop heeft u een voldaan gevoel. Daarbij is er een lekker ontspannen sfeertje in de zaal.

U kunt tweemaal gratis en geheel vrijblijvend meedoen op maandag om 19.00 en 20.00 in Gymzaal ‘t Kruis. Vraag direct een proefles aan.

Lesrooster

Conditietraining / Ladyfit


DagTijdLesnaamDoelgroepLocatie
Maandag19:15-20:15Dames ConditieDamesSmaragd
Maandag20:15-21:15Dames ConditieDamesSmaragd
Maandag21:15-22:15Heren ConditieHerenSmaragd
Maandag19:00-20:00Ladyfit (Aerobics)DamesJan Glijnisweg ('t Kruis)
Maandag20:00-21:00Ladyfit (Aerobics)DamesJan Glijnisweg ('t Kruis)
Dinsdag19:00-21:00Ex-turnsters16+ DamesVan Veenweg
Donderdag20:00-21:00SeizoenfitDames en HerenJan Glijnisweg ('t Kruis)

Leuk. Leerzaam. Gezond.

Enthousiast geworden?