Skip to main content

UPDATE 18-5-2021

Het besluit van de regering is definitief. Vanaf woensdag 19 mei mogen we, na vijf lange maanden, weer trainen in de zaal! We kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien. We starten deze dag weer met de lessen volgens het normale lesrooster. Wel zijn er natuurlijk nog wat maatregelen van kracht:

  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°) en blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten.
  • Bij binnenkomst draagt iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje. Tijdens het sporten mag deze af.
  • Alle zalen zijn voorzien van desinfectiemiddelen; als je naar binnen gaat, ontsmet je eerst je handen.
  • Wij reinigen regelmatig de deurklinken.
  • Kleedkamers zijn gesloten. Graag zo veel mogelijk thuis al omkleden.
  • Trainen aan de Van Veenweg? Je kind wordt door de leiding opgehaald bij de deur van de zaal.
  • De corridor (gang) naar de zaal is alleen toegankelijk voor de sporters. Ouders mogen deze niet betreden. De enige uitzondering hierop zijn de ouders van proeflessers.
  • Wachten op het terras van de kantine kan alleen als er ook een consumptie wordt afgenomen.

LET OP! De kleuters gymmen tijdelijk in de zaal bij de Familieschool in ’t Kruis i.p.v. in de Draai en de Weegbree. Voor Ouder & Kind gym gelden er helaas nog wat andere regels. Deze leden worden via de Whatsapp groepen hierover geïnformeerd.

 

UPDATE 4-5-2020

Zoals jullie misschien al in de media hebben gelezen, hebben wij vandaag van de gemeente toestemming gekregen om aangepast buiten te gaan trainen! 🎉🎉 We kijken er ontzettend naar uit om onze leden weer te zien! Op dit moment zijn wij de allerlaatste zaken hiervoor aan het regelen. Uiterlijk morgenavond (5 mei) informeren wij jullie over het aangepaste trainingsrooster, het inschrijven en alle bijbehorende informatie. Dit doen wij via deze facebookpagina, onze nieuwsbrief en www.siu-heerhugowaard.nl

 

UPDATE 2-5-2020

Op dit moment wordt door bestuur en leidinggevenden gekeken naar de mogelijkheid tot buiten trainen voor selectie- en recreatie-leden van 4 t/m 18 jaar. Het buiten sporten gaat samen met strikte voorwaarden en aanpassingen en vraagt veel regel- en organisatiewerk. Dit gaat in samenwerking met de gemeente en diverse andere partijen.

Gezien de afhankelijkheid van turnmateriaal blijven eventuele trainingen beperkt tot conditie, lenigheid en kracht. We begrijpen dat ook jullie zitten te springen om informatie. Zodra wij meer weten, communiceren wij dit via Facebook en onze digitale nieuwsbrief.

 

UPDATE 31-3-2020

De overheid maakte vandaag bekend dat er in ieder geval t/m 28 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Dat houdt voor de leden van SiU in dat er in ieder geval geen lessen zijn t/m 5 mei. Dit is het einde meivakantie. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken.

 

UPDATE 20-3-2020

Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief.

KNGU: Abrupt einde wedstrijdseizoen

De overheid maakte bekend dat er in ieder geval t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Het niet kunnen trainen heeft invloed op eventuele deelname aan wedstrijden. Mocht er na 6 april weer gesport kunnen worden, dan betekent het dat er pas halverwege de maand mei weer verantwoord deelgenomen kan worden aan wedstrijden. Omdat er sinds 14 maart geen wedstrijden meer worden georganiseerd, moet een groot aantal wedstrijden worden ingehaald. Dit wordt qua planning onhaalbaar.

Alle wedstrijden geannuleerd
Om die reden kon de KNGU niet anders dan besluiten het normale wedstrijdseizoen en het NK in Ahoy Rotterdam te annuleren. Met dit besluit hoopt de KNGU de onzekerheid over het vervolg van het wedstrijdseizoen weg te nemen bij clubs, coaches en sporters. Klik hier voor meer info.

 

____________________________________________________________________

UPDATE 12-3-2020, 21.15 uur

Als gevolg van het op 12 maart ingenomen standpunt door de overheid en in navolging daarvan door het NOC*NSF en de KNGU heeft SiU besloten om vanaf 13 maart 2020 tot en met 31 maart 2020 alle activiteiten stil te leggen. Er worden vanaf 13 maart 2020 geen trainingen meer gegeven en alle wedstrijden worden tot nader order uitgesteld tot na 1 april 2020.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de KNGU dan wel die van het NOC*NSF. Indien de situatie vraagt om additionele informatie plaatsen wij deze op hier op onze website.

Voor vragen en of anderszins verzoeken wij u dringend om contact op te nemen met een bestuurslid via contact@siu-heerhugowaard.nl of bestuur@siu-heerhugowaard.nl en niet via Whatsapp met de leidinggevende, niet in de laatste plaats om miscommunicatie en of discussie via de Whatsapp groep te voorkomen. Deze situatie is voor een ieder van ons helaas uniek, doch omdat het hier gaat om het meest waardevolle bezit van een ieder, onze gezondheid, rekenen wij op uw begrip in deze en uw medewerking!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur
Remco Dijkstra Voorzitter SiU

 

____________________________________________________________________

Geachte leden, ouders / verzorgers van onze leden en geïnteresseerde,

In dit bericht vindt u een korte mededeling over het Coronavirus en hoe wij hier als vereniging mee omgaan. Het bestuur van SiU volgt de berichtgeving intensief en neemt indien noodzakelijk contact op met de KNGU, de gemeente of het bestuur van de Tennisvereniging en of mogelijk andere instanties. Voor nu nemen wij nog geen additionele beslissingen als het gaat om de trainingen. Deze gaan gewoon door.

Omdat wij het belangrijk vinden dat elk lid vrij is in de keuzes die hij of zij maakt is wel besloten om de komende maanden geen feesten of bijeenkomsten te organiseren. Alle geplande wedstrijden gaan gewoon door en deze worden alleen afgelast als daartoe aanleiding is dan wel de gemeente en of de KNGU menen dat het door laten gaan van wedstrijden niet meer verantwoord is. 

Voor een ieder gelden uiteraard de instructies die door de GGD zijn verspreid om de verdere verspreiding te voorkomen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht aarzelt u dan niet om contact op te nemen via het mailadres bestuur@siu-heerhugowaard.nl; contact@siu-heerhugowaard.nl;

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van SiU Heerhugowaard

Leave a Reply