UPDATE 31-3-2020

De overheid maakte vandaag bekend dat er in ieder geval t/m 28 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Dat houdt voor de leden van SiU in dat er geen lessen zijn t/m 5 mei. Dit is het einde meivakantie.

 

UPDATE 20-3-2020

Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief.

KNGU: Abrupt einde wedstrijdseizoen

De overheid maakte bekend dat er in ieder geval t/m 6 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Het niet kunnen trainen heeft invloed op eventuele deelname aan wedstrijden. Mocht er na 6 april weer gesport kunnen worden, dan betekent het dat er pas halverwege de maand mei weer verantwoord deelgenomen kan worden aan wedstrijden. Omdat er sinds 14 maart geen wedstrijden meer worden georganiseerd, moet een groot aantal wedstrijden worden ingehaald. Dit wordt qua planning onhaalbaar.

Alle wedstrijden geannuleerd
Om die reden kon de KNGU niet anders dan besluiten het normale wedstrijdseizoen en het NK in Ahoy Rotterdam te annuleren. Met dit besluit hoopt de KNGU de onzekerheid over het vervolg van het wedstrijdseizoen weg te nemen bij clubs, coaches en sporters. Klik hier voor meer info.

 

____________________________________________________________________

UPDATE 12-3-2020, 21.15 uur

Als gevolg van het op 12 maart ingenomen standpunt door de overheid en in navolging daarvan door het NOC*NSF en de KNGU heeft SiU besloten om vanaf 13 maart 2020 tot en met 31 maart 2020 alle activiteiten stil te leggen. Er worden vanaf 13 maart 2020 geen trainingen meer gegeven en alle wedstrijden worden tot nader order uitgesteld tot na 1 april 2020.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de KNGU dan wel die van het NOC*NSF. Indien de situatie vraagt om additionele informatie plaatsen wij deze op hier op onze website.

Voor vragen en of anderszins verzoeken wij u dringend om contact op te nemen met een bestuurslid via contact@siu-heerhugowaard.nl of bestuur@siu-heerhugowaard.nl en niet via Whatsapp met de leidinggevende, niet in de laatste plaats om miscommunicatie en of discussie via de Whatsapp groep te voorkomen. Deze situatie is voor een ieder van ons helaas uniek, doch omdat het hier gaat om het meest waardevolle bezit van een ieder, onze gezondheid, rekenen wij op uw begrip in deze en uw medewerking!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur
Remco Dijkstra Voorzitter SiU

 

____________________________________________________________________

Geachte leden, ouders / verzorgers van onze leden en geïnteresseerde,

In dit bericht vindt u een korte mededeling over het Coronavirus en hoe wij hier als vereniging mee omgaan. Het bestuur van SiU volgt de berichtgeving intensief en neemt indien noodzakelijk contact op met de KNGU, de gemeente of het bestuur van de Tennisvereniging en of mogelijk andere instanties. Voor nu nemen wij nog geen additionele beslissingen als het gaat om de trainingen. Deze gaan gewoon door.

Omdat wij het belangrijk vinden dat elk lid vrij is in de keuzes die hij of zij maakt is wel besloten om de komende maanden geen feesten of bijeenkomsten te organiseren. Alle geplande wedstrijden gaan gewoon door en deze worden alleen afgelast als daartoe aanleiding is dan wel de gemeente en of de KNGU menen dat het door laten gaan van wedstrijden niet meer verantwoord is. 

Voor een ieder gelden uiteraard de instructies die door de GGD zijn verspreid om de verdere verspreiding te voorkomen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht aarzelt u dan niet om contact op te nemen via het mailadres bestuur@siu-heerhugowaard.nl; contact@siu-heerhugowaard.nl;

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van SiU Heerhugowaard

Leave a Reply