Wil jij kans maken op een plekje in de Jong Talent turn groep? Kom dan naar de talententest van SiU Heerhugowaard op 4 november van 9.00 tot 11.00 uur en laat zien wat je kunt!

De test is voor meisjes van 5 t/m 7 jaar. Leden van SiU, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. In de Jong Talenten groep leren meisjes de basisvormen van het turnen. Ze worden voorbereid om op 8-jarige leeftijd naar een wedstrijd selectiegroep binnen SiU te kunnen doorstromen. Tijdens de lessen worden de vier originele damestoestellen (sprong, brug, balk en vloer) gebruikt en leren de meisjes elementen als de handstand, radslag en nog veel meer. De talententest wordt begeleid door de vaste trainsters van de groep. Er is daarnaast extra leiding aanwezig om te beoordelen of de meisjes geschikt zijn voor deze groep, of misschien beter op hun plaats zijn in een van de recreatiegroepen.

Wij jij het ook proberen? Kom dan op 4 november naar gymzaal Stadspark (Smaragd 30). Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar contact@siu-heerhugowaard.nl

 

Leave a Reply