Hoe wij met jouw

gegevens om gaan.

Privacybeleid

Dit is het privacybeleid van G.V. SiU Heerhugowaard, gevestigd te Heerhugowaard en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37147917 (hierna: “SiU Heerhugowaard”). Dit privacybeleid omschrijft welke persoonsgegevens SiU Heerhugowaard verwerkt wanneer je onder andere de website www.siu-heerhugowaard.nl bezoekt, en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt. In dit privacybeleid wordt de website www.siu-heerhugowaard.nl aangeduid als: siu-heerhugowaard.nl.

Gebruik van persoonsgegevens
Wanneer je siu-heerhugowaard.nl bezoekt vraagt SiU Heerhugowaard (mogelijk) persoonsgegevens van je indien je:

  • een aankoop doet of een dienst afneemt;
  • lid wordt van G.V. SiU Heerhugowaard;
  • je je opgeeft voor een nieuwsbrief;
  • via het contactformulier contact met ons opneemt.

Daarnaast verzamelt en gebruikt SiU Heerhugowaard persoonsgegevens over bezoekers van de website door middel van:

  • IP-registraties;
  • cookies;
  • Facebook pixel.

SiU Heerhugowaard verzamelt op deze wijze de volgende (persoons)gegevens:

  • leeftijd;
  • geslacht;
  • gegevens over afspraken;
  • gegevens over je gebruik van siu-heerhugowaard.nl;

SiU Heerhugowaard gebruikt deze gegevens (mogelijk) om:

  • nieuwsbrieven te verzenden;
  • contact met je op te nemen of te onderhouden over je lidmaatschap;
  • de website te optimaliseren.

Gebruik van cookies en bezoekersregistratie
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Cookies

Wanneer in het kader van het gebruik van cookies, de registratie van IP-adressen of anderszins informatie wordt geplaatst of uitgelezen en dit niet strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de communicatie met je of voor een specifiek door je gevraagde dienst, word je vooraf geïnformeerd en word je toestemming gevraagd, zie daarvoor de cookie-manager. Het kan voorkomen dat sommige onderdelen van de website zonder cookies etc. niet goed functioneren.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Informatie, wijziging en bezwaar
Je kunt contact opnemen met SiU Heerhugowaard via webmaster@siu-heerhugowaard.nl voor:

  • meer informatie over de wijze waarop SiU Heerhugowaard persoonsgegevens verwerkt;
  • vragen naar aanleiding van deze privacy policy;
  • inzage in de persoonsgegevens die SiU Heerhugowaard met betrekking tot jou verwerkt;
  • bezwaar tegen het gebruik van jouw gegevens door SiU Heerhugowaard.

Beveiliging van je gegevens
SiU Heerhugowaard zal je gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacy policy genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk.

SiU Heerhugowaard zal adequate technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw gegevens te beveiligen. Het is echter nooit mogelijk om jouw gegevens 100% te beveiligen.

Derden
SiU Heerhugowaard zal jouw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij je daarvoor jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven of SiU Heerhugowaard daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Melding Autoriteit Persoonsgegevens
Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

Melding aan betrokkene
Je wordt van een eventuele inbreuk op onze beveiliging op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor jouw persoonlijke levenssfeer.

Wijzigingen privacy policy
Het kan voorkomen dat het in deze privacy policy opgenomen beleid in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden je daarom aan om onze privacy policy regelmatig te bekijken.