Buiten trainingen vanaf 12 april

Aangepast

Sporten tijdens
Corona.

Wij verzoeken je onderstaande tekst geheel en zorgvuldig door te nemen.

Vanaf maandag 12 april geven wij lessen volgens een aangepast buiten-rooster (zie verder op deze pagina). De lessen zijn voor kinderen van 1,5 t/m 27 jaar (gym, turnen, acro en trampoline). In tegenstelling tot vorig jaar hoef je hiervoor geen ticket meer aan te vragen. Je zoekt in het rooster op de juiste dag jouw les op en kijkt op welk uur het die dag nu aangeboden wordt. Geen aan- of afmelden nodig. De selectieleden van turnen en acro trainen volgens hun eigen aangepaste schema.

Het aanbod van de lessen is uiteraard niet hetzelfde als in de zaal doordat wij geen gebruik kunnen maken van toestellen. We bieden een programma van kracht, conditie en lenigheid aan. Voor de allerkleinsten en recreatieleden wordt dit uiteraard aangevuld met behendigheidsactiviteiten en spelletjes.

Een aantal spelregels op een rij:

  • Locatie: grasveld achter de de gymzaal en de Familieschool in ‘t Kruis.
  • Bij wijzigingen in het rooster melden wij dit vooraf.
  • We sporten buiten, dus zorg voor schoenen en kleding die bij de weersomstandigheden passen. Denk aan meerdere laagjes en neem een paar handschoenen mee.
  • Toiletvoorzieningen zijn gesloten.
  • Het eventueel aflassen van de lessen ivm kouder weer, wind of regen gebeurt via een push bericht in onze app en via onze Facebookpagina. Klik op de button hieronder om de app te installeren als je dat nog niet hebt gedaan. Meld je aan met het e-mailadres dat bij onze ledenadministratie geregistreerd staat, anders kun je niet inloggen.
  • Uiteraard verloopt alles volgens de corona richtlijnen; handen ontsmetten bij aankomst en kinderen die verkouden zijn mogen niet deelnemen.
  • De ouders worden verzocht niet naast het veld te wachten op hun kinderen.