Veilig sporten

Trainen

tijdens Corona

Goed nieuws tijdens de persconferentie vanavond! Vanaf morgen, 15 januari, mogen we weer binnen sporten. We starten vanaf dat moment weer met het normale rooster. Afgelopen week heeft de leiding flink opgeruimd en schoongemaakt in de zaal. We beginnen dus met een frisse en schone start het turnseizoen van 2022.

De volgende algemene regels zijn van toepassing:

  • Bij het betreden van alle locaties is het dragen van een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar. Tijdens de lessen in de zaal zelf mag deze uiteraard afgedaan worden.
  • Verkouden? Voor alle leeftijden geldt dat er dan niet gesport mag komen worden.
  • Wij vragen dringend om bij voorkeur je zoon of dochter tijdens het ophalen buiten op te wachten. Mocht je toch naar binnen willen, dan kan dat alleen als je in het bezit bent van de juiste QR code in combinatie met je legitimatiebewijs.
  • Geen toegang voor ouders in de zalen (m.u.v. ouder kind gym)
  • Voor personen van 18 jaar en ouder geldt dat voor het sporten een QR code verplicht is. Toegang zonder is niet toegestaan.

We gaan er vanuit dat we gewoon al onze lessen kunnen geven. Het kan echter voorkomen dat door ziekte of quarantaine van leiding wij niet tijdig voor passende vervanging kunnen zorgen. Het annuleren van eenles gaat dan via de clubapp. Download hem nog snel via de button hieronder.

Als je nog vragen naar aanleiding van dit bericht dan kun je die mailen naar contact@siu-heerhugowaard.nl